5 Elementen Website & Huisstijl

Tel: 06 - 467 521 00 E-mail:

Wat betekenen de Vijf Elementen voor je bedrijf?

Ook bedrijven 'bestaan' uit drie elementen.
Het eerste element in een bedrijf staat voor de missie en visie van een bedrijf.
Het tweede element in een bedrijf staat voor de cultuur - hoe gaan we met elkaar om - van een bedrijf.
Het derde element laat de wijze waarop het bedrijf al dan niet zichtbaar is, zien.

Door de persoonlijke 3 getallen te vergelijken met die van het bedrijf, wordt direct inzichtelijk welke elementen missen. Het advies voor de website en bedrijfspresentatie (visitekaartjes, briefpapier etc.) zal hier op gericht zijn. We zorgen ervoor dat alle 5 de elementen vertegenwoordigd zijn.

Een voorbeeld:

Het bedrijf heeft op de 3e positie een 'vuur 9' element. Vuur 9 staat voor zichtbaar en aanwezig zijn. Doordat vuur 9 op de 3e plek staat (de positie van zichtbaar zijn) zou dit bedrijf dus enorm zichtbaar kunnen zijn.
We zien dat de eigenaar op de 3e positie een 'water' element heeft. Water is liever naar binnen gericht als zichtbaar en water en vuur gaan niet zo goed samen. Deze combinatie kan maken dat het bedrijf maar moeilijk zichtbaar wordt.
Een advies wat we hier zouden kunnen geven is om het zogenaamde 'verbindende' element aan te brengen in de vorm van 'hout'. Hierdoor 'stroomt' het weer op de 3e positie en staat niets de zichtbaarheid meer in de weg.

Interesse?

Een Vijf Elementen Website wordt altijd op maat gemaakt.  Er wordt niet alleen naar jouw persoonlijke getallen maar ook naar je bedrijfsgetallen gekeken. Zo krijg je inzichtelijk welke elementen je mist en toe zal kunnen passen in je website en in je huisstijl.
Bel: 06-46752100 of mail: voor meer informatie.

 

Folder

Wil je alles rustig nalezen print dan onze digitale folder uit. Download de folder.

Deel dit bericht