5 Elementen Website & Huisstijl

Tel: 06 - 467 521 00 E-mail:

Dus jij hebt een goed gevoel bij Aarde... 

Moeder Aarde is degene die ons allemaal draagt, beschermt en veiligheid biedt. Aarde gaat dan ook over stabiliteit, veiligheid, bescherming, zorgen voor en continuiteit. Daarnaast gaat het bij aarde over verzamelen van kennis en ook over 'alles houden zoals het is'. Aardekwaliteiten gaan ook over kwaliteiten om relaties in stand te kunnen houden.

 

Wat doet aarde voor je website?

Als in de website aarde elementen worden toegepast dan kan dat door middel van kleur, vorm en materiaal.

De aardekleuren, vormen, materialen zijn:

Kleuren: Bruin, terracotta, geel, beige.

Vormen: Vierkant.

Materialen: Steen, baksteen, klei, natuursteen, leem, wand/ vloertegels, beelden.

Indruk website: Sterk, kennis, het komt altijd af, probleemoplosser, middelpunt, sociaal, loyaal.

Type

Het aarde element bestaat uit 3 vormen: Aarde gericht op zorgen, aarde gericht op kennis en aarde als middelpunt van alles. Aarde stabiliseert en zorgt voor mens en omgeving.

Aarde personen zijn zorgzaam, behoudend, harde werkers en betrouwbaar. Aarde kan teveel aandacht/ erkenning vragen. Aarde zorgt liever voor een ander dan zichzelf, wat kan leiden tot overbelasting. Het is daarom nodig om altijd de cyclus rond te houden en te bekijken welke aanvullende elementen jij nodig hebt.

Heb je interesse in een 5 elementen website?

Een Vijf Elementen Website wordt altijd op maat gemaakt. Er wordt niet alleen naar jouw persoonlijke getallen maar ook naar je bedrijfsgetallen gekeken. Zo krijg je inzichtelijk welke elementen je mist en toe zal kunnen passen in je website en in je huisstijl.
Bel: 06-46752100 of mail: voor meer informatie.

 

Extra informatie over aarde


Relaties: Aarde begrenst en versterkt de relaties in de loop der tijd. Aarde-banden ontstaan als mensen ervaringen delen, ze komen langzaam en zinvol tot stand.
Zakelijk: Brengt dingen bij elkaar en in beweging. Materieel gezien succesvol. Kan een team aan de gang houden. Inzicht in systemen. 

"Ik ben 3 x aarde. Als ik mij even niet in balans voel dan doorloop ik mijn cyclus en voel ik alles weer stromen. Ik begin met structuur (metaal) aan te brengen in mijn werkzaamheden."

 

Aarde organen

Maag en milt (alvleesklier).

Aarde emotie

+ Zorgen, krachtig, - Overbezorgd, koppig.

Seizoen

Nazomer

Bekijk de andere elementen:

Waterhoutvuuraardemetaal

 

Deel dit bericht