5 Elementen Website & Huisstijl

Tel: 06 - 467 521 00 E-mail:

Dus jij hebt een goed gevoel bij Metaal...

Metaal is een zuiver element. Het is een scherpe energie die zich terugtrekt. Plichtsbesef, verantwoordelijkheidsgevoel zijn woorden die bij metaal passen. Een uitgesproken mening en het hebben van dromen en idealen passen metaal ook. Ze verdedigen hun eigen mening en standpunt en kunnen zwart/ wit gedachtes hebben.

Wat doet metaal voor je website?

De website bestaat dan overwegend uit metaalelementen.

De metaalkleuren, vormen, materialen zijn:

Kleuren: Wit, grijs. zilver, metalic, pasteltint.

Vormen: Ingo, rond.

Materiaal: Kunstof, metaal, glad, glanzend, spiegels, geur, geluid, electronica.

Indruk website: Structuur, kaders, stijlvol, spiritualiteit.

Type

Metaal bestaat uit 2 fases: jong en volwassen metaal. Jong metaal is sociaal, hartelijk en daarnaast gestructureerd - maar alles op een nog wat jeugdige manier. Volwassen metaal is gestructureerd, spiritueel en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het zijn harde werkers.

Omdat metaal met name gericht is op het kaderen, kan het risico bestaan dat als er te veel metaal wordt toegepast er te veel in hokjes (zwart/ wit) wordt gedacht of dat het structureren overheerst (gekunsteld). Het is daarom nodig om altijd de cyclus rond te houden en te bekijken welke aanvullende elementen jij nodig hebt.

Heb je interesse in een 5 elementen website?

Een Vijf Elementen Website wordt altijd op maat gemaakt. Er wordt niet alleen naar jouw persoonlijke getallen maar ook naar je bedrijfsgetallen gekeken. Zo krijg je inzichtelijk welke elementen je mist en toe zal kunnen passen in je website en in je huisstijl.
Bel: 06-46752100 of mail: voor meer informatie.

Aanvullende informatie over metaal


Bij metaal gaat het zakelijk gezien ook over keuzes maken en de financiën. Het is het meest spirituele element van de vijf elementen. Het is element dat zorgdraagt voor de inzichten die nodig zijn om juiste keuzes te kunnen maken.

"Heb ik even geen orde en structuur toegepast (metaal). Dan voel ik dat mijn energie niet stroomt. Ik start daarom elke dag met een planning en een nette werkplek."

 

Metaal organen

Longen en dikke darm

Metaal emotie

+ Moed, - Verdriet

Seizoen

Herfst

Bekijk de andere elementen:

Waterhoutvuuraardemetaal

 

 

Deel dit bericht