5 Elementen Website & Huisstijl

Tel: 06 - 467 521 00 E-mail:

Dus jij hebt een goed gevoel bij Vuur... 

Vuur maakt verblindend, vluchtig, extravert, stralend en enorm zichtbaar. Het is in staat verschillende elementen tot een geheel te smeden. Hierdoor kan het heel goed een groep individuen tot team maken. Vuur gaat over passie, je hart volgen, enthousiasme. Bij vuur kan het enthousiasme snel omslaan in teleurstelling. Dit gebeurt als het echte leven achterblijft bij zijn dromen.

Wat doet vuur voor je website?

Als in de website vuur wordt toegepast dan kan dat door kleur, vorm en materiaalkeuze.

De vuurkleuren, vormen, materialen zijn:

Kleuren: Rood, oranje, knalroze.

Vormen: Chaotisch, driehoek.

Materialen: Kachel, kaars, openhaard, vuur, licht.

Indruk website: Zichtbaar, passie, druk, kleurrijk.

Type

Vuur staat voor transformeren. Waar vuur is geweest, is alles anders. Vuur is graag zichtbaar en trekt zich terug bij tegenslag. Omdat voortdurende transformatie en zichtbaar zijn alleen niets oplevert, is het nodig om altijd de cyclus rond te houden en te bekijken welke aanvullende elementen jij nodig hebt.

Heb je interesse in een 5 elementen website?

Een Vijf Elementen Website wordt altijd op maat gemaakt. Er wordt niet alleen naar jouw persoonlijke getallen maar ook naar je bedrijfsgetallen gekeken. Zo krijg je inzichtelijk welke elementen je mist en toe zal kunnen passen in je website en in je huisstijl.
Bel: 06-46752100 of mail: voor meer informatie.

 

Aanvullende informatie over vuur


In de Chinese Geneeskunde versnelt warmte de pols- en hartslag en het kan leiden tot gloeien, blozen. Vuur staat ook voor passie... het volgen van je hart en daarmee het resultaat vanuit vertrouwen loslaten. Dankbaar zijn is een vuurkwaliteit.

"Als ik moeite heb met transformeren, kijk ik elke dag 10 minuten in de vlam van een kaars. Probeer het maar, het werkt!"

Vuur organen

Hart en dunne darm

Vuur emotie

+ Dankbaarheid, - Ongeduld

Seizoen

Zomer

Bekijk de andere elementen:

Waterhoutvuuraardemetaal

 

Deel dit bericht