5 Elementen Website & Huisstijl

Tel: 06 - 467 521 00 E-mail:

Dus jij hebt een goed gevoel bij Water...


Water is een van de belangrijkste stoffen die er op de aarde te vinden is. Zonder water is er geen leven mogelijk. Het menselijke lichaam bestaat zelfs voor 70% uit water. Water is er in vele verschijningsvormen. Wolken in de lucht bestaan bijvoorbeeld vrijwel volledig uit water. Waterdamp is onzichtbaar, maar het is ook gewoon een vorm van water.

Wat doet water voor je website?

Als in de website waterelementen worden toegepast dan kan dat door kleur, vorm en materiaalgebruik. De waterkleuren, vormen, materialen zijn:

Kleuren: Zwart, blauw, donkere kleuren (behalve bruin), turkoois (blauw).

Vormen: Golvende bewegingen, glooiend.

Materialen: Glas, water, transparant, aquarium, fontein.

Indruk website: Open en transparant, voedend, flexibel, vormeloos

Type

Een bedrijf/ persoon dat voornamelijk bestaat uit water zal goed in kunnen voelen wat er voor een persoon tegenover hem/ haar zit. Hij zal innerlijk voelen wat te doen!

Water zal altijd in beweging worden gebracht om in actie te komen (omgevingsafhankelijk). Alleen water gebruiken kan leiden tot passiviteit en grenzeloosheid. Het is daarom nodig om altijd de cyclus rond te houden en te bekijken welke aanvullende elementen jij nodig hebt.

Heb je interesse in een Vijf Elementen Website?

Een Vijf Elementen Website wordt altijd op maat gemaakt. Er wordt niet alleen naar jouw persoonlijke getallen maar ook naar je bedrijfsgetallen gekeken. Zo krijg je inzichtelijk welke elementen je mist en toe zal kunnen passen in je website en in je huisstijl.
Bel: 06-46752100 of mail: voor meer informatie.

 

Aanvullende informatie over water


Als ons lichaam voor 70% uit water bestaat en we weten dat water makkelijk opneemt, hoe belangrijk is het dan om goed voor ons water te zorgen?

De Japanse dr. Masaru Emoto (1943) heeft een methode ontwikkeld om water te fotograferen onder een soort microscoop. Hij toont door middel van zijn foto's aan dat allerlei soorten vibraties, waaronder positieve en negatieve gedachten, invloed hebben op de vorming van het water.  

"Ik geloof dat als je positief over anderen en jezelf bent, ook jouw water helder als kristal zal zijn."

Lees meer over dr. Emoto...

Water organen

Blaas en Nieren

Water emotie

+ Wijsheid, - Angst

Seizoen

Winter

Bekijk de andere elementen:

Waterhoutvuuraardemetaal

Deel dit bericht